Rednic face haz de necazul din ofensivă: "Îl bag pe Dănciulescu până aducem un atacant!"



 

**VIDEO** Rednic face haz de necazul din ofensivă:

VIDEO ASA Târgu Mureș - Dinamo 0-0. Bucureștenii au obținut un punct în deplasarea de pe terenul vicecampioanei, dar lipsa incisivității în atac a fost evidentă în jocul alb-roșilor.

După meci, antrenorul Mircea Rednic a lăudat echipa pentru prestația generală, dar a subliniat că e nevoie de transferul unui atacant de valoare. Dinamo negociază în aceste zile cu mai mulți fotbaliști, iar mutările ar putea fi oficializate săptămâna viitoare.

Rednic face chiar haz de necaz de probleme de lot avute, invoncându-l pe fostul mare golgheter Ionel Dănciulescu.

"E primul joc adevărat pe care l-am avut, pentru că în perioada de pregătire meciurile n-au fost cum am vrut eu. Un meci de luptă, am suferit la faxele fixe, dar totuși ne-am descurcat destul de bine, în afară de singura ezitare, la care Cerniauskas a avut o intervenție decisivă. Jucătorii au intrat cu teamă, dar am avut în față o echipă cu experiență, cu jucători foarte buni. Mai bine decât atât astăzi nu se putea, pentru că singruul atacant, Marius Alexe, s-a descurcat cum am putut. Nu am avut schimbare!

Mă bucur că am reușit să-l introduc pe Moldoveanu, care e tânăr, de perspectivă și trebuie să-i dăm încredere. Un atacant bun se lasă mai greu convins. Van Haaren a mai limpezit jocul la mijloc, dar nici el nu e ok din punct de vedere fizic. Eu sunt sigur că va fi mai bine cu cei doi jucători care vor veni săptămâna viitoare. Trebuie să vină un atacant, altfel îl folosesc pe Dănciulescu până vine. Eu zic că e un punct important și continuăm să muncim. Nu poți în 3 săptămâni să pregătești o echipă! Nu știu de ce ne-am grăbit, mereu suntem noi mai șmecheri decât alții", a declarat Rednic în exclusivitate pentru Digi Sport.

La interviurile de la final a vorbit și portarul Vytautas Cerniauskas, care a scăpat fără gol primit la Târgu Mureș: "Sunt destul de bucuros că nu am primit gol, echipa a jucat bine în apărare și m-a ajutat, sunt mulțumit de rezultat. Putem spune că e un rezultat echitabil. Perioada de pregătire a fost scurtă, jucătorii au venit târziu, nu am făcut antrenamente împreună. Mai trebuie timp. Echipa e foarte tânără, dar e perfect, atmosfera e foarte bună".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑