Naţionala de rugby a Moldovei a obţinut a şaptea victorie consecutivă în grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni



 

Naţionala de rugby a Moldovei a obţinut a şaptea victorie consecutivă în grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni. "Haiducii" au învins la Chişinău Ucraina cu scorul de 28-8 şi mai păstrează şanse la calificarea în grupa 1A.

Naţionala de rugby a Moldovei conducea Ucraina la pauză cu 14-5. În partea a doua a meciului, haiducii au mai înscris două eseuri şi la final s-au impus cu 28-8. Veaceslav Titică şi Oleg Prepeliţă au reuşit câte două eseuri, iar britanicul naturalizat, Craig Felston a fost autorul a patru transformări.

"Cred că am reuşit un meci frumos, s-a văzut asta după reacţia publicului, dar şi după scor. Am obţinut tot ce a fost mai important", a declarat Veacslav Titica, jucător Moldova.

"Mă bucur că am reuşit să facem ceea ce am promis acum câteva zile, iar spectatorii şi telespectatorii au avut parte de multă adrenalină", a menţionat Oleg Prepeliţă, jucător Moldova.

În partida de la Chişinău, Moldova a reuşit patru eseuri, iar datorită acestei performanţe a luat punctul bonus şi a acumulat cinci puncte, egalând liderul grupei, Germania. Haiducii se vor califica în grupa 1A a Cupei Europei pe Naţiuni doar dacă în meciul cu Cehia vor obţine mai multe puncte decât nemţii în partida cu Suedia.

"Nu ne rămâne de cât să îndeplinim obiectivul şi să învingem şi să obţinem puncteul bonus, iar rezultatul meciului din Suedia rămâne să-l aşteptăm", a precizat preşedintele FM de rugby, Vasile Revenco.

Meciul dintre Moldova şi Cehia se va juca pe 26 aprilie, la Praga, iar partida dintre Suedia şi Germania se va disputa în aceeaşi zi, la Enkoping.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑