Naţionala Mexicului va avea o piesă oficială la Campionatul Mondial din Brazilia



 

Naţionala Mexicului va avea o piesă oficială la Campionatul Mondial din Brazilia. Aceasta este interpretată de trupa rock "Moderatto" şi se numeşte "Voy a Ganar", care în traducere înseamnă "Vom câştiga!".

Cu doar două luni înainte de startul Campionatului Mondial, trupa mexicană "Moderatto" a lansat piesa oficială a echipei naţionale la turneul final din Brazilia.

Piesa a fost compusă de solistul trupei Moderatto, Brian Amadeus. Acesta consideră că fotbaliştii naţionalei Mexicului vor fi mai inspiraţi să obţină victoria după ce vor asculta acest cântec.

"Este o melodie creată pentru selecţionata Mexicului. Am visat cu toţii să jucăm la Cupa Mondială, ne dorim cu toţii să vedem acolo o echipă mare", menţionat solistul trupei Moderatto, Brian Amadeus.

"Este minunat că fotbalul şi muzica s-au unit pentru a susţine echipa naţională", susţine preşedintele Federaţiei Mexicane de fotbal, Justino Compean.

În această săptămână, FIFA a anunţat că imnul oficial al Cupei Mondiale din 2014 va fi interpretat de Pitbull, Jennifer Lopez şi Claudia Leitte. Piesa se numeşte "We Are One", iar ritmul este unul pop.

Selecţionerul Miguel Herrera va anunţa lotul naţionalei Mexicului pentru Cupa Mondială la sfârşitul lunii mai. Mexic va juca la turneul final în Grupa A, din care mai fac parte Brazilia, Camerun şi Croaţia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑