Meciuri de foc în Asia. Vezi cele 12 selecționate ce se vor lupta pentru calificarea în Mondialul 2018



Luptă acerbă în Asia pentru calificarea la Mondialul din 2018! În runda a treia din preliminariile turneului final vor lupta 12 echipe care au fost împărţite în două grupe. 

În urma tragerii la sorţi de la Kuala Lumpur, Malaezia, în grupa A au fost repartizate China, Iran, Coreea de Sud, Qatar, Siria şi Uzbekistan.

"Vom face unele modificări în echipă. Trebuie să avem cât mai mulţi jucători care joacă la echipele de club. Acesta e singurul lucru de care avem nevoie înainte de a începe evoluţie în această fază a preliminariilor. Trebuie să avem în lot fotbalişti care au evoluţii stabile", a declarat antrenorul Coreei de Sud, Uli Stielike.  

Principalele favorite în grupa B sunt ultimele două câştigătoare ale Cupei Asiei, Japonia şi Australia. În aceeaşi grupă vor juca Irak şi Arabia Saudită, alte două câştigătoare ale Cupei Asiei, dar şi Thailanda şi Emiratele Arabe Unite.

"Avem încredere în puterile noastre. Am avut evoluţii bune în ultimele 12 luni. Am reuşit să câştigăm Cupa Asiei şi am ajuns în această fază a preliminariilor. Cred că echipa este pregătită şi aşteptăm cu nerăbdare aceste meciuri", a precizat tehnicianul salecționatei Australiei, Ange Postecoglu. 

La Mondialul din Rusia se vor califica primele două clasate din fiecare grupă. Selecţionatele clasate pe locul trei vor juca un meci de baraj pentru încă un bilet de calificare la turneul final din 2018.

Primele meciuri din runda a treia a preliminariilor Mondialului vor avea loc în acest an în luna septembrie, iar ultimele partide vor avea loc peste un an.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑