Marc Marquez rămâne NEÎNVINS în acest sezon de MotoGP. Spaniolul a cucerit Marele Premiu al Germaniei



 

Marc Marquez a câștigat şi cea de-a noua etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, Marele Premiu al Germaniei. Spaniolul a depășit astfel un record stabilit în 1965. Dani Pedrosa şi Jorge Lorenzo au completat podiumul.

Marc Marquez a rămas neînvins în prima jumătate a sezonului de Moto GP. Spaniolul a câștigat Marele Premiu al Germaniei și s-a impus pentru a noua oară consecutiv în 2014. Marquez a depășit recordul lui Mike Hailwood, din 1965, care obţinuse în acel sezon 8 victorii consecutive.

"A fost frumos la început, pentru că i-am depăşit pe toţi. În a doua parte a cursei am avut o mare bătălie cu Dani Pedrosa. Mereu între noi era o diferenţă de câteva zecimi de secundă, însă, până la urmă, eu sunt cel fericit", a spus emoţionat pilotul Marc Marquez.

În prima jumătate a cursei, singurul său adversar a fost Dani Pedrosa. În ultimele tururi, Pedrosa a făcut mai multe greșeli și a încheiat cursa pe locul doi. Podiumul a fost completat de Jorge Lorenzo, în timp ce Valentino Rossi s-a clasat pe poziţia a patra.

În clasamentul general, diferența dintre liderul Marquez și cel de-al doilea clasat, Pedrosa este de 77 de puncte. Pe locul trei la general este Valentino Rossi.

Un incident mai puțin întâlnit în lumea sporturilor cu motor s-a întâmplat în timpul cursei de Moto3. Pe circuitul Sachsenring, olandezii Bryan Schouten și Scott Deroue s-au ciocnit, apoi s-au încăierat.

Deroue a derapat cu 26 de tururi înainte de final și l-a agățat intenționat pe conaționalul său, iar după ce ambele motociclete au ieșit în decor, Schouten a sărit la bătaie. Acesta l-a lovit şi l-a scuipat pe Deroue.

Următoarea etapă a Motomondialului de viteză va avea loc peste o lună, la Indianapolis.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑