LIVE TEXT Finala CM 2014: Germania - Argentina 0-0. Higuain a marcat, dar a fost ofsaid!



**LIVE TEXT** Finala CM 2014: Germania - Argentina 0-0. Higuain a marcat, dar a fost ofsaid!

Min. 29 - oi Schweinsteiger pentru un fault asupra lui Lavezzi 

Min. 28 - Același Romero s-a dovedit providențial la deviarea lui Muller, din pasa lui Lahm, de pe stânga, dar atacantul era în ofsaid. 

Min. 28 - Romero, impecabil, a prins o minge centrată de Schweinsteiger pentru Muller

Min. 21 - PRIMA MARE OCAZIE A FINALEI. Higuain s-a trezit singur cu Neuer, la marginea careului, după o mare gafă a lui Kroos, dar atacantul s-a grăbit și a lovit defectuos balonul, care s-a dus pe lângă bara din dreapta porții nemților.

></strong></p><p><strong><span style=oi LOVITURĂ PENTRU ARGENTINA. Se pare că Kramer nu mai poate continua. 

Min. 17 - Jocul continuă, dar Kramer este căzut la pământ, după ce a primit un umăr în bărbie din partea lui Garay. Până la urmă, arbitrul Rizzoli a întrerupt meciul.

Min. 13 - Demichelis l-a blocat la fix pe Klose, care se îndrepta cu capul amenințător spre o minge, de pe linia careului de șase metri. 

></p><p><strong>Min. 8 - </strong>Acțiune rapidă de atac a Argentinei, Messi a luat o fază pe cont propriu, pe dreapta, a profitat de culoarul de pe acea parte a apărării germane, a centrat în careu, dar Schweinsteiger a respins. </p><p><strong>Min. 5 - </strong>Romero a prins mingea, după o fază încinsă în propriul careu, care a plecat de la Muller, dar Biglia a deviat fericit la propriul portar. </p><p><strong>Min. 4 - Replica argentinienilor nu s-a lăsat așteptată.</strong> Contraatac rapid, mingea a ajuns pe dreapta la Higuain, care a căutat colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă. </p><p><strong>Min. 3 - <span>Schweinsteiger a executat lovitura liberă, dar în zid.</span></strong></p><p><strong>Min. 3</strong> - Prima nesincronizare a apărării argentiniene și Muller a fost accidentat în apropierea careului. Gafa lui Roja</p><p><strong>Min. 1</strong> - <strong>A început partida.</strong> Lovitura de start le-a aparținut germanilor.</p><p><span style=oi Low s-a văzut nevoit să facă prima schimbare în formula de start. Khedira s-a accidentat și locul său a fost luat de Kramer.

></p><p><strong><span style=oi Jucătorii au ieșit pe teren. Este MOMENTUL IMNURILOR

></strong></p><p><span style=oi Jucătorii se pregătesc să iasă pe teren

></strong></p><p><span style=oi La marea finală a ajuns și Pele, însoțit de Kaka și de Beckham

></p><p><strong>Germania (4-2-3-1):</strong> Neuer - Lahm, Hummels, Howedes, Boateng - Schweinsteiger, Kramer - Kroos, Ozil, Muller - Klose</p><p><strong>Rezerve</strong>: Zieler, Weidenfeller - Grosskreutz, Ginter, Durm, Mertesacker, Mustafi, Draxler, Kramer, Schurrle, Podolski, Goetze</p><p><strong>Selecționer:</strong> Joachim Low</p><p><strong>Argentina (4-2-3-1):</strong> Romero - Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo - Mascherano, Biglia - Perez, Lavezzi, Messi - Higuain.<br><br><strong>Rezerve:</strong> Orion, Andujar - Federico Fernandez , Campagnaro, Basanta, Gago, Di Maria, Maxi Rodriguez, Augusto Fernandez, Alvarez, Palacio, Aguero</p><p><strong>Selecționer:</strong> Alejandro Sabella</p><p><strong>Arbitru: <span style=Nicola RIZZOLI

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑