Un "tractor FANTOMĂ" bântuie în apropierea pieţei centrale din capitală!



013 августа 2014

 

Zeci de vânzători ambulanţi acuză autorităţile municipale că le confiscă ILEGAL marfa. Oamenii spun că produsele sunt încărcate într-o remorcă adusă, periodic, în preajma iarmarocului. O operaţiune de acest fel a fost surprinsă, ieri dimineaţa şi de echipa noastră de filmare. În mod bizar însă, odată cu venirea jurnaliştilor, autovehiculul misterios a dispărut, iar oamenii legii s-au cam încurcat în explicaţii.

Raziile au început dis-de-dimineaţă. În jurul pieţei centrale mişunau zeci de inspectori de patrulare şi sectorişti. La intersecţia străzilor Armenească şi Mitropolit Varlaam echipa noastră de filmare a surprins un tractor al serviciilor municipale.
Fără îndoială, operaţiunea în forţă a fost desfăşurată, în comun, de mai multe structuri ale organelor de drept. Întrebare, însă: al cui este tractorul?

Un lucru suspect s-a petrecut imediat după apariţia presei. Tractorul "FANTOMĂ" , a dispărut, cu remorca goală, la fel ca şi cei care au pus la cale operaţiunea.

Autorităţile vor să-i convingă astfel pe comercianţi să se mute în piaţă, unde li s-au pregătit aproape 300 de locuri.

Pretorul sectorului Centru a precizat că autorităţile vor continua raziile în preajma Pieţei Centrale, fără să precizeze până când.


Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑