Steaua l-a ratat pe Hamza, dar s-a reorientat rapid. Noi negocieri pentru Piovaccari!



013 августа 2014

Steaua l-a ratat pe Hamza, dar s-a reorientat rapid. **Noi negocieri pentru Piovaccari!**

Piovaccari a redevenit o variantă viabilă pentru Steaua, după ce roș-albaștrii au ratat transferul lui Hamza. Oficialii din Ghencea s-au înțeles deja cu jucătorul, mai rămâne acum ca cele două cluburi să ajungă la un numitor comun în privința unui nou împrumut.

Ecuația este destul de clară. După ce Steaua nu l-a putut transfera pe Younes Hamza, care a ales să semneze cu Ludogorets, club mult mai decis în privința acestei tranzacții, față de al nostru, oficialii din Ghencea au căutat rapid o soluție salvatoare.

Astfel, a reapărut pe tapet, conform ”Gazetei Sporturilor”, pista Federico Piovaccari, cea mai la îndemână în acest moment. Gigi Becali a spus că este de acord cu readucerea atacantului italian în Ghencea, dar tot sub formă de împrumut.

Șefii roș-albaștrilor au vorbit deja cu jucătorul, care a fost de mai mult timp înștiințat, prin vocea antrenorului Sinișa Mihailovic, că n-are nicio șansă de a juca la Sampdoria în ultimul său an de contract. Piovaccari s-a bucurat de interesul bucureștenilor, care au înaintat deja o propunere omologilor din Peninsulă.

Astfel, dacă în sezonul trecut a suportat 210.000 de euro din salariul de 700.000 de euro pe an, de data aceasta cei de la Steaua au propus ca ei să achite jumătate din contract.

Mai râmâne acum ca diriguitorii italienilor să ofere un răspuns. Acesta nu poate întârzia foarte mult, pentru că cei de la Steaua mai au termen până luni la prânz de a-și completa lotul pentru play-off, deja trimis la UEFA (DETALII AICI), cu încă un fotbalist. Iar acesta este Federico Piovaccari.

Piovaccari este acum un fotbalist iubit de către fanii Stelei, deși la început aceștia l-au privit cu reticență. Italianul a demonstrat însă, de fiecare dată când a intrat pe teren, că este un vârf de rasă. Așa a fost și sezonul trecut în play-off-ul pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.

Steaua a jucat o ”dublă” contra polonezilor de la Legia Varșovia, în play-off-ul ediţiei trecute din UEFA Champions League. În meciul de la București, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO), a marcat singurul gol al roș-albaștrilor. Piovaccari a înscris și la Varșovia, pentru 2-0, după ce Stanciu deschisese scorul. Legia a restabilit apoi egalitatea, ultimul gol fiind marcat în prelungiri (DETALII AICI și VIDEO).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑