Meci "nebun" în Cupa Ligii Angliei! S-au marcat 12 goluri și totul s-a decis la penalty-uri



013 августа 2014

 

**VIDEO** Meci

Cupa Ligii Angliei este o competiție cu adevărat specială, care oferă an de an partide cu adevărat memorabile. Dagenham & Redbridge și Brentford au făcut spectacol total într-un meci decis la penalty-uri, după 6-6 la capătul a 120 de minute.

Oaspeții au condus cu 2-0 după doar 9 minute, Dallas reușind o dublă. Porter a redus din diferență, însă germanul Nick Proschwitz a dus scorul la 3-1. În minutul 55, gazdele au egalat, apoi formația din Championship a revenit în avantaj, 3-4.

Hemmings a egalat în ultimul minut pentru un incredibil 4-4, dar spectacolul era departe de final. În prelungiri s-au mai înscris încă 4 goluri. Brentford a avut 5-4, a fost apoi condusă cu 5-6, însă Dean a egalat în minutul 117, astfel că meciul s-a decis la penalty-uri.

Brentford și-a învins, în cele din urmă, adversara din liga a patra, izbutind să se impună la loviturile de departajare, scor 4-2.

Spectacolul din Cupa Ligii Angliei este ÎN DIRECT la Digi Sport! Miercuri seara, de la ora 21:45, Digi Sport 3 transmite întâlnirea dintre Coventry și Cardiff. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑