Austria a învins pe teren propriu Muntenegru, scor 1:0



013 октября 2014

 

Celelalte meciuri din Grupa G s-au terminat fără surprize. Austria a învins pe teren propriu Muntenegru cu 1-0, iar Suedia a obţinut trei puncte în partida cu Lichtenstein, scor 2-0.

La patru zile după ce a învins Moldova la Chişinău, Austria a mai obţinut o victorie în preliminarii, cu Muntenegru, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Rubin Okotie, în minutul 24. După acest rezultat,Austria a devenit lider în Grupa G, cu şapte puncte acumulate în trei meciuri.

În celălalt meci al grupei, Suedia a obţinut o victorie lejeră cu Lichtenstein, scor 2-0, datorită golurilor marcate de Erkan Zengin şi Jimmy Durmaz. Zlatan Ibrahimovic nu a jucat din nou, fiind accidentat.

În Grupa C, Ucraina a învins acasă Macedonia cu 1-0. Golul victoriei pentru ucraineni a fost marcat înainte de pauză de Serghei Sidorciuk. În alte meciuri, Belarus a pierdut acasă cu Slovacia, scor 1-3, iar Spania nu a avut nicio problemă în deplasare cu Luxemburg, unde s-a impus
cu 4-0.

Duminică s-au mai jucat încă două meciuri în Grupa E. Anglia a obţinut o victorie la limită în Estonia, scor 1-0, datorită lui Wayne Rooney, care a marcat golul în minutul 74. În celălalt meci, Lituania a fost învinsă acasă de Slovenia, scor 0-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑