Pițurcă a învins în precedentele două vizite pe Stadionul Olimpic: “Am o încredere deosebită că vom câștiga”



013 октября 2014

 

**VIDEO** Pițurcă a învins în precedentele două vizite pe Stadionul Olimpic: “Am o încredere deosebită că vom câștiga”

Victor Pițurcă are numai amintiri frumoase de pe Stadionul Olimpic din Helsinki, acolo unde marți seară reprezentativa României joacă împotriva Finlandei, în etapa a treia a grupei preliminare pentru Euro 2016. Selecționerul a mai fost aici de două ori, o dată ca jucător, a doua oară ca antrenor, și a plecat învingător.

Actualul tehnician al tricolorilor a jucat în capitala Finlandei prima oară pe 19 martie 1986, în manșa a doua a sferturilor de finală din Cupa Campionilor Europeni. Steaua remizase în tur, la București, 0-0, iar în retur Pițurcă a marcat golul victoriei și al calificării în semifinale, în minutul 86 al disputei cu Kuusysi Lahti.

“După acel meci am mai jucat o dată pe acest stadion, dar e un sentiment de plăcere. Îmi dă așa, ca și psihic, o încredere deosebită că vom câștiga și meciul de mâine seară. Am participat la două acțiuni. Este cea de a treia pe acest stadion și în ultimele două am câștigat. Să vedem mâine seară.”, a spus Pițurcă, la conferința de presă de la Helsinki, de luni.

La aproape 20 de ani după victoria cu Steaua, el s-a întors pe Stadionul Olimpic în postura de selecționer, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2006. Pe 5 octombrie 2005, Mutu înscria din penalty singurul gol al tricolorilor, care se impuneau cu 1-0.  Răzvan Raț, căpitanul naționalei, a fost și el pe teren, titular, în acea partidă.

Finlanda - România se va disputa marți, 14 octombrie, la Helsinki. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, de la ora 01:00.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑