Contra, despre o eventuală ofertă de la FRF: ”Nu cred că lasă nea Piți naționala pentru Al Ittihad!”



013 октября 2014

 

**VIDEO** Contra, despre o eventuală ofertă de la FRF: ”Nu cred că lasă nea Piți naționala pentru Al Ittihad!”

Cosmin Contra n-are spune nu unei oferte din partea Federației Române de Fotbal, explică faptul că nu este ușor de luat de la Getafe, dar crede că tot Victor Pițurcă va rămâne selecționer al tricolorilor.

România se află în fața celui de-al treilea meci din preliminariile pentru Euro 2016, cel cu Finlanda, de la Helsinki, programat marți, 14 octombrie, de la ora 21:45, dar unul dintre subiectele cele mai discutate în acest moment este cel legat de viitorul lui Victor Pițurcă pe banca naționalei.

După ce tratativele cu Neil Lennon au eșuat, oficialii celor de la Al Ittihad au reluat discuțiile cu Pițurcă (DETALII AICI), astfel că zvonurile privind posibilul nou selecționer al tricolorilor sunt iar pe tapet.

Finlanda - România se va disputa marți, 14 octombrie de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro. 

Unul dintre numele dorite pe holurile de la Casa Fotbalului este cel al lui Cosmin Contra, actualul tehnician al celor de la Getafe.

Contactat telefonic, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Contra a dat de înțeles că n-ar refuza o astfel de ofertă, dar, în același timp, este convins că tot Pițurcă va continua.

”În primul rând, este o onoare pentru orice antrenor să primească o astfel de ofertă. Cât despre mine, este greu să vin eu acum la națională. Mai am doi ani de contract la Getafe, nu pot pleca cum vreau eu de aici”, a spus Contra.

Tehnicianul grupării din La Liga crede, pe de altă parte, că tricolorii se vor impune în Finlanda.

”Eu cred că România se va impune în Finlanda. Cu șapte puncte și cu perspectiva de a ne califica la turneul final, nu cred că nea Piți va lăsa Euro pentru Al Ittihad. Cât despre bani, poate lua la fel de mulți și de la națională, după Euro”, a mai spus Contra la Digi Sport.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑