Înainte de vacanță, Halep a fost felicitată de Nadia, Ilie Năstase și Vinci: "Va ajunge lider mondial!"



 

**VIDEO** Înainte de vacanță, Halep a fost felicitată de Nadia, Ilie Năstase și Vinci:

Simona Halep a impresionat în prima jumătate a anului 2014. După un trofeu câştigat la Doha, o finală la Paris şi o semifinală la Wimbledon, românca şi-a adjudecat şi trofeul de la Bucureşti, în finala cu Roberta Vinci (VIDEO).

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci este mândră de realizarea compatrioatei sale: "O felicit, nu-mi pot imagina că există un alt model bun pentru generația de azi decât Simona și ceea ce face ea pentru sport, pentru tenis și pentru România".

Pe 25 august începe US Open, turneu la care Simona poate să-şi îndeplinească visul. Ilie Năstase e optimist în privința sportivei noastre, înainte de sezonul pe hard: "E pregătită pentru US Open, are încredere și bănuiesc că da. Eu nu cred că are treabă cu locul trei, ea vrea să câștige un Grand Slam, zic eu".

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a fost aplaudat de publicul bucureștean, iar belgianul și-a arătat recunoștința față de spectatori. El a declarat: "După atât de multe meciuri în ultimele săptămâni, Simona are nevoie de odihnă, atât fizică, cât şi mentală. Şi va avea o mică vacanţă, apoi vom începe antrenamentele şi sunt convins că va avea un sfârşit de sezon foarte bun".

Adversara Simonei din finala de la Bucureşti, Roberta Vinci, este convinsă că românca poate deveni lider mondial în cel mai scurt timp. "Da, de ce nu? Sigur!", a declarat sigură pe ea italianca. În acest moment, Simona Halep este clasată pe locul 3 WTA.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑