Schurrle, ”coșmarul” lui Georgievski, vrea să plece de la Chelsea. Atacantul, aproape de Atletico



014 августа 2014

Schurrle, ”coșmarul” lui Georgievski, **vrea să plece de la Chelsea.** Atacantul, aproape de Atletico

Potrivit presei engleze, atacantul german vrea să renunțe la Chelsea, având în vedere că nu este sigur de poziția de titular.

Andre Schurrle (23 de ani), atacantul german de care fotbaliștii Stelei nu-și aduc aminte cu prea mare plăcere, mai ales după ”dubla” din toamna trecută din Grupa E a UEFA Champions League, atunci când Daniel Georgievski n-a găsit soluții pentru a-l bloca, nu mai vrea să stea la Chelsea.

Potrivit celor de la ”Daily Mail”, Schurrle nu este deloc încântat de mișcările de trupă care s-au făcut în vara aceasta la gruparea londoneză, mai ales în compartimentul ofensiv.

Deși este polivalent de la mijloc în sus, acolo unde poate evolua pe ambele benzi sau chiar ca vârf împins, Schurrle nu este, în opinia lui Mourinho, mai bun decât Diego Costa, Fabregas, Oscar și Willian. În consecință, jucătorul german, campion mondial la turneul final din Brazilia, a decis că este mai bine să plece de la Chelsea.

Schurrle, care mai are contract cu londonezii până la 30 iunie 2018, vrea să plece mai repede iar o posibilă destinație este campioana Spaniei, Atletico Madrid, echipă ce l-a achiziționat în această vară pe Mario Mandzukic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑