Antrenorul Oleg Kubarev şi-a prelungit contractul cu Zimbru



014 августа 2014
foto: zimbru.md

Veste bună pentru suporterii echipei Zimbru! Antrenorul Oleg Kubarev şi-a prelungit contractul cu formaţia din Capitală. Conform noii înţelegeri, tehnicianul va pregăti echipa încă un an.

Oleg Kubarev a pus capăt tuturor zvonurilor despre prelungirea contractului cu Zimbru. Tehnicianul din Belarus a confirmat că a semnat o nouă înţelegere cu clubul din strada Butucului, care este valabilă încă pe un an.

"Da, am prelungit contractul cu Zimbru, doar că nu ştiu dacă a fost înregistrat sau nu. Totul este clar şi nu mai există nicio problemă. Dacă ne vom clasa pe locul doi şi echipa va juca bine, tot mai mult îmbunătăţind calitatea jocului, atunci acesta va fi un pas înainte", a spus antrenorul Zimbru, Oleg Kubarev.

Jucătorii echipei Zimbru sunt încântaţi de faptul că Oleg Kubarev şi-a prelungit contractul cu gruparea din Capitală.

"Sunt foarte mulţumit că el şi-a prelungit contractul, pentru că am învăţat foarte mult de la el. Ne-a ajutat foarte mult şi a format o echipă foarte bună", a menţionat fundaşul Zimbru, Ştefan Burghiu.

"Este o noutate bună pentru toată echipa, pentru că el este un antrenor bun.Rezultatele obţinute vorbesc de la sine. Cred că vom avea încă un sezon bun cu dânsul antrenor", susţine jucătorul Zimbru Dan Spătaru.

Oleg Kubarev a preluat Zimbru anul trecut, în luna septembrie. Cu el pe banca tehnică, echipa din Chişinău a avut unul dintre cele mai bune sezoane din ultimul deceniu.Zimbru a câştigat Cupa şi Supercupa Moldovei, iar în această vară a ajuns până în play-off-ul Ligii Europei, trecând pentru prima dată de trei adversari în preliminarii.

Zimbru va juca meciul tur cu PAOK Salonic din play-off-ul Ligii Europei pe 21 august, la Chişinău. Până atunci, galben-verzii au programată sâmbătă partida cu FC Tiraspol, din etapa a patra a Diviziei Naţionale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑