Tatăl lui Gardoș a aflat de la Digi Sport că Florin a semnat cu Southampton. "Va face față!"



014 августа 2014

 

**VIDEO** Tatăl lui Gardoș a aflat de la Digi Sport că Florin a semnat cu Southampton. 

Vestea semnării contractului dintre Florin Gardoș și englezii de la Southampton l-a luat prin surprindere până și pe tatăl fundașului central, care a aflat de parafarea înțelegerii în timp ce se afla în direct prin telefon la Digi Sport 1, în emisiunea "Fotbal Club".

"Nu am mai avut asemenea emoții de când se transfera Florin de la Chiajna la Steaua.", spune Traian Gardoș, care se bucură că fiul său se duce la o echipă de mijlocul clasamentului din Premier League și o va lua treptat, la fel ca atunci când a plecat din Satu Mare la Concordia Chiajna, înainte de a ajunge la Steaua.

"Mi-aș dori enorm să ajungă să facă performanță în Premier League. E cuminte, ambițios și acum e călit, va face față în campionatul Angliei, mai ales că își dorește asta. Sper să fie sănătos, să joace și să rămână în Premier League. Nu cred că va da cu piciorul unui asemenea campionat. E tânăr și va continua. ", a declarat Traian Gardoș, tatăl lui Florin Gardoș, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Mă bucur că a ajuns la o echipă de mijlocul clasamentului, e bine pentru acomodare. Așa a fost și cu Bucureștiul: de la Satu Mare a ajuns la Concordia Chiajna, nu cred că ar fi fost bine să se ducă direct la Steaua. Sunați-mă peste doi ani și mai vedem.", a adăugat tatăl noului fotbalist al lui Southampton.

Saltul financiar nu îl va da peste cap pe fostul stelist, în opinia lui Traian Gardoș: "El este bine cu banii, nu cred că va face exces, având mai mulți".

25.000 de euro pe săptămână va încasa Florin Gardoș la Southampton (1,3 milioane de euro pe an).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑