Neuer, Robben și Ronaldo sunt cei trei finaliști care se vor lupta pentru titlul de "Cel mai bun jucător al Europei"



014 августа 2014

 

Messi nu mai este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Forul european a anunţat cei trei finaliști la titlul de "Cel mai bun jucător din Europa" în sezonul 2013-2014, iar starul Barcelonei nu se află printre ei

Manuel Neuer, Arjen Robben și Cristiano Ronaldo sunt cei trei finaliști care se vor lupta pentru titlul de "Cel mai bun jucător al Europei" din sezonul trecut. Jurnaliştii care au votat lista finală l-au evitat pe Leo Messi, care o obţinut doar 24 de puncte, la fel ca Philipp Lahm, fiind ambii pe locul 5.

Starul argentinian a devenit vicecampion mondial în acest an, însă acest lucru nu a fost de ajuns pentru a convinge membrii juriului. În schimb, rivalul său, Cristiano Ronaldo a rămas în cursa pentru câştigarea prestigiosului trofeu, alături de portarul şi mijlocaşul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer şi Arjen Robben. Ronaldo are cele mai mari şanse să cucerească titlul de cel mai bun jucător din Europa.

Portughezul a câştigat Liga Campionilor cu Real şi a devenit golgheterul competiţiei în sezonul trecut.

Marţi, Ronaldo a marcat şi cele două goluri ale Realului, datorită cărora galacticii au învins Sevilla şi au cucerit Supercupa Europei. Cel mai bun jucător din Europa va fi anunțat pe 28 august,atunci când va avea loc şi tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League. Anterior, Ribery, Iniesta și Messi au mai cucerit acest titlu.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑