Steliano Filip, după prima reuşită în Liga 1, pentru Dinamo: "Chiar ne batem la campionat"



014 августа 2015

 

**VIDEO** Steliano Filip, după prima reuşită în Liga 1, pentru Dinamo:

VIDEO. Dinamo - Voluntari 3-0. Steliano Filip a spart gheaţa: a marcat primul său gol pentru gruparea din "Ştefan cel Mare", în Liga 1, şi a deschis scorul în meciul care i-a dus pe "câini" pe primul loc.

Filip l-a învins pe Balauru, cu un şut din unghi, şi a marcat al doilea gol pentru Dinamo, echipă la care se află din 2012. Mijlocaşul de numai 21 de ani a înscris şi într-o partidă de Cupa Ligii pierdută sezonul trecut de ”câinii roșii” în fața Pandurilor, cu 1-2.

"Mă bucur că am marcat, dar important e că am câştigat şi că suntem pe primul loc, unde ne-am dorit cu toţii să ajungem. Ne dorim să câştigăm o cupă, chiar ne batem la campionat.

Avem mult de muncă, dar ne-am propus să terminăm acolo sus. Îmi propun să ajung la naţională şi sunt convins că domnul Iordănescu va decide dacă merit să fac parte din lot", a declarat Filip la finalul meciului.

În etapa a 7-a, Dinamo va evolua duminică, în deplasare, cu CSMS Iaşi, de la ora 21:00. Meciul e transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑