Președintele Stelei a explicat transferul ratat al lui Bougouhi. Aduc roș-albaștrii alt atacant?



014 августа 2015

 

**VIDEO** Președintele Stelei a explicat transferul ratat al lui Bougouhi. Aduc roș-albaștrii alt atacant?

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a recunoscut, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că Steaua l-a ratat pe atacantul ivorian Jean-Jacques Bougouhi, de la Shimrak, din Armenia, aceeași echipă de unde l-a transferat pe Drissa Diarrassouba. Vârful african de 23 de ani a preferat un transfer în Rusia, în liga a doua. Oficialul roș-albaștrilor a explicat că exista deja un contract între campioana României și gruparea armenă pentru transferul ivorianului, dar transferul a picat în ultimul moment.

„Am avut o discuție cu președintele clubului Shirak, de unde era jucătorul. Un om de altfel respectabil, e și membru în Adunarea Parlamentară a Armeniei.

Făcusem deja contractul cu ei. Mi-a zis că nu e niciun fel de problemă. Apoi, la două zile, ni s-a spus că impresarul acestui jucător a hotărât că nu mai vor să meargă la Steaua, ci vor să meargă în Rusia, în liga a doua. Argumentele pentru care au ales Rusia nu vi le pot spune, pentru că nu mi le-au spus nici mie”, a declarat Argăseală.

Președintele Stelei nu știe încă dacă va încerca să aducă un alt atacant în locul ivorianului ratat în ultimul moment.

„Rămâne să vedem, nu vă pot spune în acest moment dacă vom mai avea discuții ulterioare pentru un alt atacant, pentru că în momentul ăsta nu avem”, a încheiat Argăseală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑