Luptătorii moldoveni, premiaţi de Federaţia de profil şi de Ministerul Tineretului şi Sportului



014 августа 2015
foto: noi.md

După ce au câştigat medalii la Campionatul European rezervat cadeţilor, luptătorii moldoveni au fost premiaţi de Federaţia de profil şi de Ministerul Tineretului şi Sportului. Aceştia au încasat până la opt mii de lei, însă susţin că s-au aşteptat la prime mai mari. Totodată, antrenorii luptătorilor au declarat că s-au confruntat cu probleme la Europenele din Serbia. 

Federaţia de lupte din Moldova a premiat cu câte 2.000 de lei luptătorii care au câştigat medalii la Campionatul European rezervat cadeţilor. Anastasia Nichita a cucerit aurul, Petru Crăciun a devenit vicecampion european, iar Mariana Drăguţan, Ion Şoiliţă, Ştefan Tonu şi Nicolae Lesnicov au revenit acasă cu medaliile de bronz. 

"Asta-i pentru îngheţată, să spunem aşa. La copii pentru îngheţată câte  două mii de lei", a spus preşedintele federaţiei de lupte, Victor Peicov. 

Sportivii s-au ales cu premii băneşti şi din partea Ministerului Tineretului şi Sportului. Campioana europeană va fi remunerată cu şase mii de lei, câştigătorul distincţiei de argint urmează să primească patru mii de lei, iar medaliaţii cu bronz vor încasa câte 2.600 de lei. Luptătorii spun că s-au aşteptat la premii mai mari.

Antrenorii luptătorilor moldoveni s-au plâns că s-au confruntat cu mai multe dificultăţi la Campionatul European rezervat cadeţilor din Serbia. 

Moldova a fost reprezentată de nouă luptători la Campionatul European.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑