Căpitanul lui Rennes a rămas cu o ”amintire” dureroasă după duelul cu Zlatan Ibrahimovic



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Căpitanul lui Rennes a rămas cu o ”amintire” dureroasă după duelul cu Zlatan Ibrahimovic

Romain Danze, căpitanul lui Rennes, nu va uita curând duelul său direct cu Zlatan Ibrahimovic, după meciul încheiat la egalitate, 1-1, dintre cele două formații, în etapa a cincea a Ligue 1.

Fundașul lui Rennes a rămas cu un ochi umflat după un duel cu uriașul atacant suedez, dar acum se mândrește cu asta. Starul lui PSG nu a reușit să-l depășească și nu a marcat în partida de sâmbătă, 13 septembrie. ”Să te atingi de Zlatan lasă urme... Arăt perfect pentru poza oficială de luni”, a scris Romain Danze pe contul său oficial de Twitter.

></p><p>Se pare că bretonul consideră că o vânătaie la ochi nu este nimic în comparație cu un punct smuls în fața campioanei Franței și cu mândria de a-l ține în frâu pe <strong>Zlatan Ibrahimovic</strong>, ”omologul” său din tabăra adversă. Cei doi căpitani au rămas prieteni după meci, în ciuda duelurilor dure avute. De altfel, și înainte de meci, cei doi s-au salutat amical și au schimbat câteva cuvinte (foto)</p><p><span style=Vezi mai jos rezumatul meciului Rennes-PSG 1-1:


 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑