Aalborg - Copenhaga 1-0. Cum poate fi surprinsă adversara Stelei din grupele Europa League



014 сентября 2014

**VIDEO** Aalborg - Copenhaga 1-0. Cum poate fi surprinsă adversara Stelei din grupele Europa League

Aalborg trece printr-o perioadă bună înaintea debutului în UEFA Europa League și are moralul excelent după victoria din derby-ul cu FC Copenhaga, de pe teren propriu, scor 1-0.

Înaintea meciului, gazdele i-au oferit un buchet de flori căpitanului Rasmus Wurtz, care va împlini 31 de ani pe 18 septembrie, chiar în ziua duelului cu Steaua, transmis de DIGIsport 1, joi, de la ora 22:05, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Prima parte a derby-ului din Danemarca a fost echilibrată, cu ocazii la ambele părți. Periculoși prin atacurile poziționale, Aalborg a demonstrat că poate fi surprinsă la fazele fixe, unde a arătat destule slăbiciuni.

În minutul 17, Copenhaga putea deschide scorul prin suedezul Per Nilsson, fostul jucător al lui Hoffenheim și Nurnberg. Fundașul oaspeților s-a desprins din marcaj și a trimis periculos cu capul după o lovitură de colț, însă portarul Larsen a reușit să rețină cu emoții, chiar pe linia porții.

 /></font></p>
<p><font color=Aalborg a trecut apoi la conducerea jocului și în minutul 30 a izbutit golul victoriei, prin Helenius, după un fault comis în careu asupra olandezului Gorter, singurul jucător străin care a evoluat pentru Aalborg în meciul de sâmbătă.

Nicklas Helenius a punctat însă cu multă șansă, Andersen fiind aproape să pareze execuția jucătorului venit la Aalborg de la Aston Villa, după ce a ghicit colțul șutului.

Copenhaga a presat în repriza a doua și a căutat golul egalizator, pe fondul erorilor din apărarea lui Aalborg, în timp ce adversara Stelei de joi s-a mulțumit să mențină rezultatul și să încerce să surprindă pe contraatac.

În urma acestei victorii, adversara de joi a echipei lui Gâlcă a urcat pe locul 4 în clasament, cu 10 puncte.

Echipa de start a lui Aalborg: Larsen - Petersen, Thelander, Risgaard, Wurtz -  Thomsen, Gorter, A. Jacobsen, Dalsgaard - Helenius, A. Christensen. Au mai jucat: Enevoldsen, Augustinussen și Pedersen.

"Am jucat bine în prima repriză, dar apoi ne-am retras prea mult și nu am mai avut mingea. Copenhaga a avut șanse bune de gol, dar acum a fost important să câștigăm punctele", a declarat la final autorul golului, Nicklas Helenius, semn că Steaua are toate motivele să spere la un rezultat pozitiv împotriva lui Aalborg.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑