Napoli - Chievo 0-1. Surpriza etapei a venit pe terenul lui Rafa Benitez



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Napoli - Chievo 0-1. Surpriza etapei a venit pe terenul lui Rafa Benitez

Chievo a furnizat surpriza etapei din Serie A şi s-a impus pe terenul lui Napoli.

Higuain a fost ghinionistul primei reprize. Argentinianul şi-a început recitalul ratărilor în minutul 13, când lovitura sa de cap a fost respinsă de Bardi. Peste alte 13 minute, fostul jucător de la Real Madrid a obţinut un penalty după faultul lui Cesar. Tot el a irosit lovitura de la 11 metri, apărată de Bardi. Chiar înaintea pauzei, Higuain şi-a mai trecut în cont o ratare, la un şut din unghi.

Chievo a dat lovitura la patru minute de la reluare. Ceilalţi doi argentinieni de pe teren, Izco şi Maxi Lopez, au conlucrat perfect pentru golul marcat de atacantul trecut şi pe la Barcelona.

Napoli putea egala în prelungiri, însă Bardi s-a opus încă o dată, la lovitura de cap a lui Zapata. Scor final 1-0 pentru Chievo, aceasta fiind prima victorie din acest sezon pentru echipa din Verona. 

ECHIPELE 

Napoli: Rafael – Maggio, Albiol, Koulibaly, Zuniga – Inler, Jorginho (72 Guzman) – Callejon (78 Zapata), Hamsik, Insigne (58 Mertens) – Higuain. Antrenor: Rafa Benitez 

Chievo: Bardi – Frey, Dainelli, Cesar, Biraghi – Birsa (69 Botta), Izco (81 Gamberini), Hetemaj, Radovanovic, Lazarevic (73 Cofie) – Maxi Lopez. Antrenor: Eugenio Corinni


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑