România vrea victoria în meciul cu Finlanda! Antrenorul tricolorilor are doar amintiri frumoase de la Helsinki



014 октября 2014

 

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, este sigur că echipa sa va obţine cele trei puncte în meciul cu Finlanda. Acesta nu a pierdut niciun meci pe stadionul Olimpic din Helsinki nici în calitate de jucător, dar nici ca antrenor.

După două etape disputate în preliminariile Euro-2016, România ocupă locul trei în grupa F. "Tricolorii" au învins Grecia şi au remizat cu Ungaria, iar în această seară vor întâlni Finlanda.

Partida se va juca la Helsinki, pe stadionul Olimpic, iar antrenorul românilor, Victor Piţurcă, are numai amintiri frumoase de pe această arenă. Acesta a mai fost aici o dată ca jucător, a doua oară ca antrenor, şi a plecat de fiecare dată învingător.

"După acel meci am mai jucat o dată pe acest stadion, dar e un sentiment de plăcere. Îmi dă așa, ca și psihic, o încredere deosebită că vom câștiga. Am participat la două acțiuni. Este cea de-a treia pe acest stadion și în primele două am câștigat", a spus selecţionerul României, Victor Piţurcă.

Piţurcă nu a făcut mari schimbări de lot pentru această partidă. Singura excepţie este convocarea lui Bogdan Mitrea de la Viitorul Constanţa. Tot în această grupă, Ungaria va evolua împotriva naţionalei din Insulele Feroe, iar Grecia va întâlni Irlanda de Nord.

După înfrângerea ruşinoasă cu Polonia, Germania va juca la Gelsenkirchen cu Irlanda. Selecţionerul Joachim Low a declarat că elevii săi sunt foarte motivaţi înaintea acestei partide.

"Atmosfera de la echipă este bună. Băieţii şi-au făcut concluziile după meciul cu Polonia. Am discutat împreună despre ocaziile ratate. Acum avem ca scop să conducem la pauză în meciul cu Irlanda. Doar aşa putem avea şanse mari să câştigăm trei puncte",  a menţionat antrenorul naţionalei Germaniei, Joachim Low.

Germanii se confruntă şi cu probleme de efectiv înaintea meciului cu irlandezii. După ce sâmbătă Low nu a putut conta pe Bastian Schweinsteiger, Marco Reus şi Mesut Ozil, lista absenţilor a fost completată cu mijlocaşul Christoph Kramer, care fost diagnosticat cu un virus stomacal.

În grupa D se vor mai disputa încă două partide. Polonia va juca cu Scoţia, iar Gibraltarul va primi vizita naţionalei Georgiei. În grupa I sunt programate meciurile Danemarca - Portugalia şi Serbia - Albania, în timp ce în grupa E se va juca doar partida dintre Elveţia şi San Marino.


Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑