Eurocup: Krasny Volgograd - CSU Ploieşti, LIVE pe Digi Sport 2 (18:30)



014 октября 2014

 

Eurocup: **Krasny Volgograd - CSU Ploieşti,** LIVE pe Digi Sport 2 (18:30)

CSU Ploieşti se pregăteşte pentru debutul în Eurocup. Campionii sunt la Volgograd, acolo unde o vor înfrunta pe Krasny, în primul meci din grupa E. Partida va fi în direct la Digi Sport 2 miercuri, de la 18:30.

Din grupă mai fac parte Banvit Bandirma, Hapoel Ierusalim, Lietuvos Vilnius şi Partizan Belgrad.

"Nu avem emoții, mergem să încercăm să facem treabă bună. Anul trecut, tot în prima etapă, în Rusia, am surprins pe toată lumea, sper ca să surprindem și acum. Orice grupă e foarte grea, deci echipe foarte bune. Volgograd are 6 americani care au jucat în NBA, echipă de top în Euroleague. Au buget mare, orice echipa e foarte bună, dar avem și noi șansa noastră, de ce nu?", a declarat antrenorul lui CSU Ploieşti, Vladimir Arnautovic.

În campionat, ploieştenii au punctaj maxim după primele două etape. Levente Szijarto promite o evoluţie bună şi la Volgograd. În urmă cu un an, prahovenii au reuşit una dintre cele mai mari surprize ale sezonului regulat din Eurocup, victorie pe terenul lui Khimki.

"Noi vrem să începem ca și sezonul trecut, împotriva lui Khimki din Rusia, vrem același rezultat, vrem să demonstrăm că nu doar în campionat suntem o putere.", a spus Levente Szijarto.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑