Burleanu: “Vom afla la începutul săptămânii viitoare dacă Pițurcă va fi sau nu va fi pe bancă cu Irlanda de Nord”



014 октября 2014

 

**VIDEO** Burleanu: “Vom afla la începutul săptămânii viitoare dacă Pițurcă va fi sau nu va fi pe bancă cu Irlanda de Nord”

Partida cu Finlanda ar putea fi ultima pentru Victor Pițurcă pe banca echipei naționale, selecționerul fiind foarte aproape de a semna cu Al-Ittihad (DETALII).

Președintele Federației Române de Fotbal n-a confirmat și nici n-a infirmat rămânerea lui Pițurcă, dar înaintea jocului din Finlanda a spus că totul se va lămuri la finalul săptămânii viitoare.

Înaintea jocului de la Helsinki, Răzvan Burleanu a discutat chiar pe gazonul stadionului Olimpic cu reporterul Digi Sport, Viorel Grigoroiu, în direct la Euro Fotbal:

“O să vă spun despre importanța acestui meci și mult mai puțin, aporoape deloc despre situația lui Victor Pițurcă.

Nu trebuie să fie un subiect înaintea acestui meci. De mâine avem timp să putem discuta despre situația lui Victor Pițurcă. Ceea ce pot să vă spun la această oră este că Victor Pițurcă este antrenorul echipei naționale.”

Întrebat dacă îl vom vedea pe Pițurcă pe bancă și peste o lună, la meciul cu Irlanda de Nord, Burleanu a răspuns: “Acest lucru va fi rezolvat la începutul săptămânii viitoare, dacă va fi sau nu va fi.”

România joacă pe 14 noiembrie la București cu Irlanda de Nord, în etapa a patra a preliminariilor Euro 2016.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑