Spectacolul din Moto GP continuă la Phillip Island. Cum a fost cursa de anul trecut



014 октября 2015

**Spectacolul din Moto GP continuă la Phillip Island.** Cum a fost cursa de anul trecut

Luna octombrie este cea mai aglomerată din întregul sezon Moto GP. La doar o săptămână distanță de la Marele Premiu al Japoniei, la Phillip Island, în Australia, se va desfășura etapa cu numărul 16.

Valentino Rossi are un avans de 18 puncte față de Jorge Lorenzo în clasamentul general, iar pista de la "Antipozi" se numără printre preferatele sale. Anul trecut, Rossi a obținut acolo cea de a 82-a victorie din carieră la clasa mare. A fost pentru prima dată după 2010 când "Doctorul" a reușit să își dubleze succesul într-un sezon. Anterior, italianul câștigase și în Olanda.

În primele tururi, Marc Marquez s-a indepărtat de grupul care îi avea în componență pe Lorenzo, Bradley Smith și Rossi. Marquez a continuat să se distanțeze până în turul 18, cand a căzut în acul de păr MG și s-a retras. În momentul acela, Rossi îl depășise deja pe Lorenzo și se afla pe locul al doilea, așa că a profitat, a devenit lider și nu a mai cedat până la final.

În ultimele tururi au căzut Cal Crutchlow și Pol Espargaro, astfel că pe podium au fost promovate trei motociclete Yamaha. Rossi a fost urmat de Jorge Lorenzo și Bradley Smith, aflat în premieră pe podium.

Primele antrenamente de la Phillip Island se vor desfășura vineri dimineața, de la ora 2:00, iar ele vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑