Daniel Niculae a marcat în 2006, în singura victorie a României împotriva Irlandei de Nord



 

**VIDEO** Daniel Niculae a marcat în 2006, în singura victorie a României împotriva Irlandei de Nord

România are palmares negativ cu Irlanda de Nord, înaintea disputei din această seară de pe Arena Națională, din preliminariile Euro 2016. Tricolorii au învins o singură dată într-o partidă cu britanicii, pierzând de alte trei ori. Două partide au fost oficiale, două amicale.

Românii au câștigat ultimul joc direct, disputat pe 26 mai 2006, la Chicago, în Stetele Unite. Daniel Nicuale a marcat atunci și, prezent în studioul Fotbal Club, la Digi Sport, și-a adus aminte de acea partidă. Întrebat dacă mai știe cum a înscris, atacantul a răspuns: “Cu piciorul!”

Niculae a dat și o pasă de gol acum 8 ani și jumătate, la reușita de 1-0 a lui Buga, el înscriind la 4 minute după acesta și stabilind scorul final, 2-0. Și-a adus aminte și de la cine a primit pasa de gol. Mirel Rădoi a semnat assistul.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑