EXCLUSIV Aurelia Brădeanu critică atitudinea maghiarilor și e sigură: "Șansele noastre s-au dus!"



014 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Aurelia Brădeanu critică atitudinea maghiarilor și e sigură:

Aurelia Brădeanu (35 de ani) a fost din nou printre cele mai bune jucătoare ale naționalei României, la Campionatul European de handbal feminin din Ungaria și Croația.

Din păcate pentru veterana legitimată la Corona Brașov, tricolorele mai au doar șanse teoretice de calificare în faza următoare, după ce au pierdut dramatic partida cu Ungaria, scor 19-20.

Episodul din startul partidei, în care fanii maghiari au fluierat imnul național al României, le-a mobilizat pe fetele lui Gheorghe Tadici, dar neșansa și lipsa de inspirație ne-au costat scump pe final de meci, după time-out-ul cerut de antrenor: România a mai marcat doar un singur gol în ultimele minute.

ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, Brădeanu a declarat:

"Nu au avut nimic în plus și acesta e cel mai dureros lucru. Ne așteptam la aceste lucruri, dar oricum e foarte urât din partea publicului, să întorci spatele și să arăți semne obscene la imnul național al unei țări, indiferent care este ea. Ne-a mobilizat, dar au câștigat ele. Pentru noi e foarte greu să trecem peste, ținând cont că punctele noastre au rămas pe loc. Șansele noaste s-au epuizat. Rezultatul rămâne rezultat și șansele noastre s-au dus".

În ciuda eșecului dureros de sâmbătă, Brădeanu privește acum spre meciul cu Spania, echipă care urmărește calificarea în semifinale. În ciuda unui adversar dificil, tricolorele vor ataca victoria:

"O să fie greu. Ele își fac jocul, vor să câștige, chiar dacă noi poate suntem ieșite din cursă, ele speră la șansa lor. În același timp și noi ne dorim să ieșim cu capul sus din această competiție. O să tratăm meciul foarte serios. Nu este ușor să trecem peste acest moment, dar sper ca la ora meciului să fim pregătite, să ne jucăm șansa noastră".

România va juca luni meciul cu Spania, de la ora 17:00, LIVE TEXT pe www.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑