Tadici, după meciul cu Ungaria: "Sunt nemulţumit de apărare. Îmi asum această înfrângere"



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Tadici, după meciul cu Ungaria:

Gheorghe Tadici a analizat evoluţia româncelor în meciul cu Ungaria, primul din grupa principală a Campionatului European de handbal.

Erorile din apărare, dar şi arbitrajul din ultimele cinci minute ale jocului le-au costat victoria pe tricolore.

"Jucătoarele care au intrat m-au nemulţumit. Cele din apărare la fel. Am luat trei goluri în prepasiv. Nu vreau să acuz arbitrajul sau să mă leg de arbitraj, dar la Georgiana Ciuciulete a fost clar 7 metri, a confirmat şi în vestiar, a apucat-o de braţ din lateral.

Din minutul 55 încolo, două decizii îţi termină meciul în situaţii de acest fel, te termină. Îmi asum această înfrângere pentru că sunt antrenorul lor şi e normal să mi-o asum. Am făcut tot ceea ce a depins de mine, pregătirea jocului, ce are de făcut un antrenor. Poate că nu am făcut-o perfect, dar ne-am dorit să câştigăm", a declarat selecţionerul.

România mai are de disputat două meciuri în grupa principală 1 a Campionatului European, cu Spania şi Polonia. Tadici este convins că tricolorele pot să-şi îndeplinească obiectivul- clasarea pe locurile 1-8.

"Mai sunt două meciuri. Dacă vom câştiga, putem intra în obiectiv", a adăugat antrenorul, care a fost completat de Ardean Elisei. "Trebuie să ţinem capul sus. Mai avem două partide foarte importante şi trebuie să trecem peste înfrângerea aceasta".

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI TADICI

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑