Adi Popa, despre relația de prietenie cu Reghecampf: "Am vorbit cu Gâlcă, n-are nimic împotriva"



 

**VIDEO** Adi Popa, despre relația de prietenie cu Reghecampf:

Adi Popa (26 de ani) este unul dintre jucătorii care au cunoscut o ascensiune remarcabilă în perioada în care antrenor al Stelei era Laurențiu Reghecampf. În acest sezon, mijlocașul de bandă a jucat 26 de partide și a marcat 5 goluri, dar va absenta la duelul din weekend cu FC Brașov, deoarece și-a programat nunta pentru ziua de 16 mai.

Înainte de partida care poate menține Steaua în lupta pentru titlu, Popa a vorbit cu reporterii Digi Sport inclusiv despre relația de prietenie pe care o are cu Reghecampf și familia acestuia. Fotbalistul spune că a discutat deschis cu actualul antrenor, Costel Gâlcă, despre acest aspect, iar tehnicianul Stelei nu a părut deranjat de situație.

"Majoritatea au contracte de impresariat cu doamna Reghecampf. Am vorbit cu Gâlcă și a spus că nu are nimic împotrivă. Campania asta că nu îl respectăm e total falsă. Nu are legătură, în timpul liber stăm la o cafea cu un prieten. Așa se percepe în România! Nu are nicio legătură că suntem prieteni cu Reghecampf cu faptul că nu-l respectăm pe domnul Gâlcă, dimpotrivă!", a declarat Popa pentru telespectatorii Digi Sport.

Partida FC Brașov - Steaua, din etapa cu numărul 32 din Liga 1 se va disputa sâmbătă, 16 mai, de la ora 18:30, și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑