Campioana din Muntenegru a venit în Moldova pentru a-şi lua revanşa în faţa Sheriff-ului



FOTO: youtube.com

Campioana din Muntenegru a venit în Moldova pentru a-şi lua revanşa în faţa Sheriff-ului. "Chiar dacă este un adversar mai bogat, avem şanse" - au declarat balcanicii la sosirea pe aeroportul din Chişinău. Meciul dintre Sheriff şi Sutjeska, din runda a doua preliminară a Ligii Campionilor, se va juca în această seară, la Tiraspol.

Sutjeska a ajuns în Moldova cu 28 de ore înaintea meciului cu Sheriff care, în sezonul trecut, i-a eliminat pe muntenegreni cu scorul general de 6-1. Printre cei care au venit după revanşă este şi marcatorul singurului gol pentru Sutjeska din acel duel, Andrija Pejovic.

Cei de la Sheriff nici nu se gândesc la un eventual eşec cu Sutjeska. Campioana Moldovei a anunţat că obiectivul din acest sezon este calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Vom face posibilul şi imposibilul ca să ne vedem visul împlinit" - a declarat antrenorul Veaceslav Rusnac cu o zi înaintea primului meci din runda a doua preliminară.

În acest sezon, Sheriff va încerca din nou să devină prima echipă din Moldova care se va califica în grupele Ligii Campionilor. Pentru asta, "viespile" trebuie să treacă de trei adversari. Antrenorul tiraspolenilor, Veaceslav Rusnac nici nu ia în calcul alt rezultat cu Sutjeska (Sutieska), pe care Sheriff a eliminat-o în sezonul trecut cu scorul general de 6-1,. decât victoria.

"Conducerea clubului ne-a fixat un obiectiv clar - calificarea în grupele Ligii Campionilor. Este visul nostru şi vom face totul, posibilul şi imposibilul, ca să obţinem acest rezultat. Pentru asta am făcut transferuri şi, dacă aţi observat, am achiziţionat jucători cu experienţă în campionate puternice. Acum ne-a rămas doar să consolidăm echipa", a declarat Veaceslav Rusnac.

În intersezon, lotul Sheriff-ului a fost completat de brazilienii Ligger Moreira, Thiago Galvao şi Leonel Olimpo, portarul argentinianul Matias Degra, columbianul Elkin Blanco, românul Andrei Mureşan, de moldovenii Maxim Antoniuc, Radu Gânsari şi foştii jucători ai echipei, Serghei Gheorghiev şi portarul Serghei Paşcenco.

În acelaşi timp, de la echipă au plecat mai mulţi jucători importanţi, cum ar fi căpitanul Miral Samardzic, Djibril Paye, Kobi Moyal sau Valentin Furdui. 

Lotul echipei a rămas neschimbat în proporţie de 90% faţă de sezonul trecut. Cea mai mare schimbare s-a produs în staful tehnic, noul antrenor al formaţiei fiind sârbul Mile Tomic.

Sezonul trecut, Sheriff a remizat în partida tur cu Sutjeska, jucată la Tiraspol, scor 1-1, însă au învins cu un categoric 5-0 în deplasare.

Meciul tur din a doua rundă preliminară a Ligii Campionilor, dintre Sheriff şi Sutjeska, se va juca marţi, la Tiraspol, de la ora 20:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑