Meci de cinci stele la Bucureşti! Mâine se va disputa prima manşă dintre Steaua şi Manchester City



015 августа 2016
FOTO: fcsteaua.ro
Marţi la Bucureşti se va disputa prima manşă al duelului dintre Steaua şi Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Antrenorul englezilor Josep Guardiola a lăsat acasă patru jucători. Este vorba despre Yaya Toure, Samir Nasri, Eliaquim Mangala și Wilfried Bony.
Presa din Anglia scrie despre o "revoluție" a lui Guardiola, care nu va mai miza nici pe portarul naţionalei Angliei, Joe Hart. Acesta a facut deplasarea in Romania dar cel mai probabil va fii rezerva argentinianului Caballero.
De partea cealaltă, tehnicianul Stelei Laurenţiu Reghecampf susţine că elevii săi pot elimina Manchester City.
"Nu fac niciun fel de probleme, ba mai mult, sunt foarte încrezător că vom reuşi din nou să calificăm echipa în grupele Champions League", a spus Laurenţiu Reghecampf.
Fostul atacant al echipelor din FC Vaslui, CFR Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Frunză consideră că meciul de la Bucureşti se va încheia la egalitate.
 "Părerea mea că City nu va forţa în primul meci de la Bucureşti. Va fi un joc închis. MUSCA Mai dificil va fi returul din Anglia. Cred că la Bucureşti va fi un egal, dar normal vom ţine toţi cu Steaua", a spus Viorel Frunză.
Alexandru Dedov, care a evoluat sezonul trecut în România la formaţia ASA Târgu Mureş, crede că steliştii le pot pune probleme englezilor.
 "Evident că Manchester City pleacă cu prima şansă, deoarece e o echipă mai valoroasă, dar cred că Steaua nu are ce pierde şi va face un meci bun. Mai ales că joacă acasă, suporterii, stadionul, sper să facă un rezultat pozitiv", a spus acesta.
Partida dintre Steaua şi Manchester City va începe la ora 21 şi 45 de minute şi va fi transmisă în direct de Canal 3.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑