Raț, după meciul 100: “Sunt onorat și sper să mai joc cât timp sunt competitiv”



015 октября 2014

 

**VIDEO** Raț, după meciul 100: “Sunt onorat și sper să mai joc cât timp sunt competitiv”

Răzvan Raț a fost sărbătoritul serii la Helsinki, unde România a învins Finlanda cu 2-0 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), în preliminariile Euro 2016.

Căpitanul naționalei a bifat cea de-a 100-a selecție pentru prima reprezentativă și după meci a vorbit despre această performanță importantă. “Sunt onorat că am jucat atâta timp la echipa națională, că sunt încă componentul echipei naționale. Sper să o fac și de acum înainte, atâta timp cât voi putea și voi fi competitiv.

Era foarte important pentru mine ca numărul 100 de astăzi să fie o victorie. Este o victorie care mărește șansele echipei României. O să avem un meci foarte, foarte greu contra Irlandei de Nord. Sper să avem tribunele pline, să nu fie suspendat, să jucăm fără spectatori.”, a spus Raț, în direct la Digi Sport 1.

Întrebat dacă știe ceva despre o eventuală plecare a lui Victor Pițurcă de la echipa națională, căpitanul acesteia a răspuns:

“N-am apucat să vorbim, vom discuta probabil și lucrurile acestea. Victor Pițurcă este un om care, în monmentul în care va fi ceva concret vă va spune. Victor Pițurcă a făcut până la momentul ăsta foarte multe pentru echipa națională. Victor Pițurcă înseamnă foarte mult pentru echipa națională.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑