Sânmărtean: "Am convenit cu selecționerul să intru doar în repriza a doua"



015 октября 2014

 

La fel ca și în meciul cu Ungaria, Lucian Sânmărtean a avut o evoluție foarte bună în tricoul naționalei. Introdus pe teren în minutul 47 al partidei cu Finlanda, mijlocașul Stelei a schimbat fața jocului.

Dacă până în acel moment România a arătat o evoluție ștearsă, tricolorii au fost revitalizați de intrarea fotbalistului de 34 de ani.

Despre diferențele dintre cele două părți a vorbit și Sânmărtean la interviul acordat după finalul duelului de la Helsinki.

"Meciul destul de încrâncenat, după ce în prima repriză au dominat și au pus presiune. În repriza a doua am echilibrat jocul, am avut avantajul omului în plus... Am început să controlăm, să avem mai multă încredere, să avem posesie și să înscriem. O victorie importantă și prețioasă pentru noi.", a declarat mijlocașul la "Euro Fotbal".

CLICK AICI PENTRU CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN MECIUL FINLANDA - ROMÂNIA 0-2

Fotbalistul care i-a dat două pase decisive lui Stancu a explicat de ce nu a fost titular în meciul cu Finlanda:

"Jucând din trei în trei zile, și asta de foarte mult timp, am avut o încărcătură pe posteriori. Am și convenit cu selecționerul să intru în a doua repriză, în cazul în care jocul ne va permite. Am reușit să intru și să îmi aduc contribuția la această victorie.", a spus Sânmărtean.

Cu toate că România are 7 puncte după 9 etape, tricolorii sunt precauți. Șansele de calificare au crescut simțitor, însă până la realizarea obiectivului mai sunt destule jocuri.

"Trebuie să luăm meci cu meci, să adunăm puncte. Deocamdată este destul de devreme să vorbim despre locul 1 sau despre favoriți.", a încheiat Lucian Sânmărtean.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑