Bogdan Stancu, euforic după victoria cu Finlanda: "Am făcut un pas mare spre calificare"



015 октября 2014

 

**VIDEO** Bogdan Stancu, euforic după victoria cu Finlanda:

România a plecat cu toate punctele de la Helsinki și a reușit să o învingă pe Finlanda, scor 2-0, după dubla lui Bogdan Stancu (VIDEO ȘI DETALII AICI).

Fostul atacant al Stelei, contestat de multe ori de suporterii echipei naționale, a fost decisiv în repriza secundă, iar România are acum 7 puncte în clasamentul grupei F. Cu o victorie în fața Irlandei de Nord, tricolorii ar urca pe locul 1 după etapa a patra a preliminariilor!

Bogdan Stancu a înscris ambele goluri din assist-urile oferite de Lucian Sânmărtean, pe care l-a și lăudat de altfel, la finalul meciului.

"Prima repriză a fost una ștearsă pentru mine, dar și pentru toată echipa. Ne-am adunat la pauză, am intrat foarte bine în teren, mai motivați și mai determinați. Am câștigat și suntem bucuroși!

Lucian (n.r. Lucian Sânmărtean) este un jucător extraordinar și e bine să ai un astfel de coleg. Sper să înscriu cât mai des pe viitor. Am făcut un pas destul de mare spre calificare, șansele noastre au crescut acum", a afirmat fotbalistul în vârstă de 27 de ani, la microfonul Digi Sport.

8 goluri a reușit Stancu pentru naționala României

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑