Neymar a dat 4 goluri, Dunga îl ceartă: “Încă se poartă pe teren de parcă se joacă cu prietenii. Îl vreau și mai bun!”



015 октября 2014

 

Neymar a dat 4 goluri, **Dunga îl ceartă:** “Încă se poartă pe teren de parcă se joacă cu prietenii. Îl vreau și mai bun!”

Brazilianul Neymar a marcat patru goluri în amicalul pe care naționala țării sale l-a câștigat împotriva Japoniei (VIDEO), ajungând la o cifră impresionantă de reușite în tricoul reprezentativei carioca, 40, la doar 22 de ani.

Neymar a fost și căpitanul echipei, dar n-a scăpat de criticile selecționerului Carlos Dunga. Acesta a declarat după partidă că se așteaptă la mai mult de la fotbalistul Barcelonei, după ce i-a încredințat banderola.

“Acum, că este căpitan, are mult mai mult responsabilitate și un alt statut în Brazilia. A răspuns bine până acum, dar încă se poartă pe teren de parcă joacă cu prietenii. Vreau să-l văd și mai bun de atât!”, a declarat selecționerul brazilian.

Dunga a explicat faptul că în jocul împotriva niponilor l-a lăsat pe starul catalanilor fără sarcini tactice: “I-am spus că mai are multe aspecte pe care le poate îmbunătăți. S-a resimțit puțin după meciul precedent așa că i-am oferit libertate de mișcare, pentru a se concentra doar ca să amrcheze goluri!”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑