Andy Murray a oferit faza zilei în optimi, la Shanghai. Djokovic și Nadal au jucat și ei joi



015 октября 2015

 

**VIDEO** Andy Murray a oferit faza zilei în optimi, la Shanghai. Djokovic și Nadal au jucat și ei joi

Schimburi de mingi spectaculoase la Shanghai. Djokovic, Murray și Nadal s-au calificat în sferturi, după meciuri frumoase, transmise în direct de Digi Sport.

Vedetele turneului de la Shanghai au facut spectacol total! Novak Djokovic s-a calificat în sferturi, după un succes facil cu Feliciano Lopez. Numărul 1 ATP a avut nevoie de o oră și 11 minute pentru a-l elimina pe iberic, cu 6-2 și 6-3. Djokovic a ajuns la 14 victorii consecutive în circuit. Sârbul este tot mai aproape de a câștiga al treilea trofeu în turneul cu premii totale de peste 4.700.000 de dolari.

Și Rafael Nadal a acces în turul următor. Favoritul numărul 8, venit după un meci maraton cu Ivo Karlovic, l-a trimis acasă mult mai ușor pe Milos Raonic. Semifinalistul din 2009 a câștigat primul set cu 6-3 și s-a impus la tie-break în actul secund.

Andy Murray s-a calificat în sferturi după un meci cu emoții în fața lui John Isner. Americanul a câștigat în tie break primul set, după care britanicul a revenit la controlul partidei. Un break făcut la 4-4 în actul secund l-a ajutat pe Murray să egaleze la seturi.

Isner a încercat imediat rebreakul, însă rivalul său a rezistat și s-a terminat 6-4. În decisiv, Murray a avut nevoie de încă un break pentru a se impune și a oferit și faza zilei: l-a doborât pe americanul de 2,08 metri. Scoțianul a câștigat tot la 4 și a avansat între cei mai buni 8 jucători din compeție.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑