SONDAJ& Reușita lui Papp, printre cele mai spectaculoase ale serii de vineri din preliminarii



 

**SONDAJ&VIDEO** Reușita lui Papp, printre cele mai spectaculoase ale serii de vineri din preliminarii

Paul Papp nu numai că a fost protagonistul partidei dintre România și Irlanda de Nord, dar prima sa reușită candidează la golul serii din preliminariile pentru Euro 2016.

România a învins, vineri seară, reprezentativa Irlandei de Nord, scor 2-0 (DETALII AICI și VIDEO), ambele goluri fiind marcate de către Paul Papp în minutele 74 și 79.

1. Prima reușită a stelistului a fost și una demnă de a candida la golul serii din preliminariile Campionatului European de peste doi ani. La respectiva fază, care a plecat de la pasa lui Pintilii către Raț, pe stânga, căpitanul tricolorilor a centrat în careu spre Torje, acesta din urmă a deviat subtil pe spate iar Paul Papp (25 de ani), venit din spate, a finalizat cu stângul în vinclul din dreapta porții apărate de către Carroll.

2. Golul lui Papp, primul al serii de pe Arena Națională, are contracandidați serioși la titlul de cel mai frumos al serii de vineri din preliminarii. Shaun Maloney (31 de ani), atacantul celor de la Wigan Athletic, a marcat unicul gol al întânirii dintre Scoția și Irlanda, în minutul 74, cu un șut plasat la colțul lung, de la marginea careului de 16 metri.

3. Topul celor mai frumoase goluri este completat de cel marcat de Sebastian Mila (32 de ani) în Georgia - Polonia 0-4. Mijlocașul celor de la Slask Wroclaw a finalizat o fază de atac a leșilor cu un șut expediat din afara careului, aproximativ 18 metri, tot cu piciorul stâng, fix în vinclul porții georgienilor.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑