Nationala Romaniei a acumulat inca 3 puncte in preliminariile Euro 2016: A batut-o pe Irlanda de Nord




Au acumulat inca 3 puncte. Nationala Romaniei a invins, acasa, Irlanda de Nord, scor 2 la 0, in preliminariile Euro 2016. Eroul meciului a fost fundasul Paul Papp, autorul ambelor goluri.

 

Cu noul antrenor, Anghel Iordanescu, romanii au primit, aseara, vizita Irlandei de Nord, pe Arena Nationala din Bucuresti. Echipa gazda a fost mai periculoasa in atac, insa Chipciu si Stancu au ratat ocazii uriase de gol. Si dupa pauza Romania a dictat jocul, iar Keseru si Rat au avut ghinion in fata portii adverse. Si pentur ca atacantii nu se descurcau, la rampa a iesit fundasul Papp, care a decis meciul cu o dubla. 

 

Primele goluri ale lui Paul Papp in tricoul nationalei au dus Romania pe primul loc in grupa preliminara, cu 10 puncte. Irlanda de Nord ocupa locul 2, cu 9 puncte. O surpriza imensa s-a produs aseara intr-o alta partida din grupa F. Grecia a pierdut acasa in fata reprezentativei Insulelor Feroe, scor 0 la 1. Totodata, Ungaria a batut, cu 1 la 0, Finlanda. Gera a marcat golul pe final de meci.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: irlanda, romania, nationala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑