Real Madrid este cea mai combinativă echipă din La Liga: 9 jucători au oferit pase decisive. Bale, cel mai bun!



016 октября 2014

 

**VIDEO** Real Madrid este cea mai combinativă echipă din La Liga: 9 jucători au oferit pase decisive. Bale, cel mai bun!

Real Madrid va juca pe terenul lui Levante sâmbătă după-amiază (17:00, Digi Sport 1), iar elevii lui Carlo Ancelotti sunt pregătiți pentru un nou recital ofensiv, după ce au marcat 20 de goluri în ultimele patru partide de campionat.

Pe site-ul oficial al Realului este evidențiat faptul că nu mai puțin de 9 fotbaliști "blanco" au oferit pase decisive în acest sezon, trupa din Madrid fiind lider incontestabil în Primera Division la acest capitol. Cele mai multe "assist"-uri le-a oferit Gareth Bale, trei la număr.

În cele 7 etape scurse până acum, Bale a dat trei pase decisive, iar Kroos, Marcelo și James Rodriguez au contorizat câte două. În plus, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Arbeloa și Benzema au contribuit și ei cu câte un "assist", arătând calitatea excepțională pe care o are în lot Carlo Ancelotti, tehnicianul celei mai combinative echipe din La Liga.

Nicio altă echipă din Spania nu are atât de mulți jucători care au livrat pase decisive în acest campionat. Cel mai aproape de cifra Realului se află Sevilla și Valencia, cu câte 6 jucători care au lucrat goluri pentru coechipierii lor. De altfel, tot Real Madrid oferă golgheterul la zi al campionatului: Cristiano Ronaldo a marcat deja de 13 ori în acest sezon!

Partida Levante - Real Madrid se dispută sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO le găsiți doar pe www.digisport.ro și la adresa de mobil m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑