Lucescu n-a uitat nici acum meciul cu Porto: ”Am câștigat în timpul regulamentar!”



016 октября 2014

 

**VIDEO** Lucescu n-a uitat nici acum meciul cu Porto: ”Am câștigat în timpul regulamentar!”

Mircea Lucescu se teme pentru evoluția echipei sale după aceste două săptâmâni de pauză, dar gândul îi mai zboară încă și spre meciul cu FC Porto, din Grupa H a UEFA Champions League.

Șahtior Donețk își va relua partidele din campionatul Ucrainei, vineri, 17 octombrie, când este programată partida cu Volyn Lutsk, de la ora 19:00. Până atunci, Mircea Lucescu, antrenorul ”minerilor”, a stat de vorbă cu jurnaliștii ucraineni, în care a explicat rezultatele mai puțin bune ale echipei din ultima vreme.

”Rezultatul este cel care contează, știm asta, dar din punct de vedere al jocului nu ne putem reproșa mare lucru. Cu Zorya (n.r. - scor 0-1) am pierdut, dar oaspeții au trecut doar de două ori de mijlocul terenului.

Au avut mare șansă, practic putem vorbi de un autogol, pentru că Fred a dat o pasă prin care și-a invitat adversarul să marcheze”, a spus ”nea Mircea”.

></p><p>Lucescu este marcat încă de remiza cu <strong>FC Porto</strong> din cadrul <strong>Grupei H</strong> a <strong>UEFA Champions League</strong>, scor 2-2 <a href=(DETALII AICI și VIDEO).

”Cu FC Porto a fost la fel. Practic, câștigasem meciul în timpul normal de joc, nu pot reproșa jucătorilor că n-au vrut, iar cu Dinamo (n.r. - meci câștigat de Kiev cu 1-0) am pierdut jocul în repriza a doua într-un interval de 10 minute în care am luat patru cartonașe galbene”, a mai spus Mircea Lucescu.

Tehnicianul român speră ca echipa sa să câștige meciul cu Volyn, care se va disputa vineri, 17 octombrie.

”În cele două zile pe catre le-am avut la dispoziție pentru a pregăti acest meci, principala mea preocupare a fost aceea de a aduce toți jucătorii din punct de vedere psihologic la același nivel și cu gândul doar la campionatul Ucrainei.

De fiecare dată, am avut meciuri grele la revenire după astfel de pauze. Este greu pentru că și adversarii noștri se pregătesc mereu foarte bine, mai ales în astfel de perioade”, a conchis Mircea Lucescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑