S-a stins Nae Manea: “Am pierdut un prieten, un om adevărat!”



016 декабря 2014

 

**VIDEO** S-a stins Nae Manea: “Am pierdut un prieten, un om adevărat!”

Vestea că Nae Manea nu mai este printre noi a întristat toată suflarea fotbalului românesc. Fostul antrenor şi preşedinte al Rapidului a decedat la vârsta de 60 de ani. Fotbalul românesc suferă. Chiar dacă Nae Manea s-a identificat toată viaţa cu Rapidul, fostul preşedinte al echipei din Giuleşti este regretat de toată lumea.

Claudiu Niculescu a jucat pentru Dinamo, dar e marcat de moartea fostului atacant din Giulești: “În primul rând aș vrea să... să îmi exprim regretul pentru dispariția lui Nae Manea. L-am cunoscut personal și a fost un om de o calitate excepțională.”

Cristi Dulca suferă și el: “Am pierdut un prieten, un om adevărat. E foarte greu să accept că la ora asta nu mai este printre noi.”

Nicolae Manea a fost învins de cancer la doar 60 de ani. Acum două luni a fost internat într-o clinică din Franţa, însă boala a avansat prea rapid. “Suntem triști. Am pierdut un om de fotbal, Rapidul va fi mai sărac. Din păcate, a trecut în cealaltă lume. Să sperăm că acolo va fi mai bine.”, a spus Sandu Tăbârcă.

Viorel Moldovan a lucrat cu Nae Manea la Rapid, sezonul trecut: “Sunt siderat de ce s-a întâmplat, într-o viteză incredibilă. Viața e ciudată și îmi pare rău.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑