Maxim Bolotov, înaintea celei mai dificile confruntări din carieră. Cine îi va fi adversar la Madrid



<iframe width="480" height="270" src="http://www.publika.md/embed_iframe.php?id=4254991" border="no" frameBorder="0" scrolling="no" style="border: 0px;"></iframe>

Luptătorul de K-1 din Moldova, Maxim Bolotov se află pe ultima sută de metri a pregătirilor sale pentru cel mai important eveniment din cariera sa sportivă de până în prezent. Sâmbătă, 19 martie, luptătorul de K-1 din Chișinău va împărţi pumni şi picioare cu Benjamin Adegbuyi în cadrul Galei Respect de la Madrid. 

Românul de origine nigeriană este considerat unul dintre cei mai buni luptători K-1 în categoria grea. Pe ringul profesionist Adegbuyi a susţinut 26 de partide în care a obţinut nu mai puțin de 22 de victorii.

În 2012 el l-a făcut knock-out pe ucraineanul Pavel Juravliov.

"În sfârşit visele mele devin realitate. Întotdeauna mi-am dorit să mă bat cu adversari K-1 de mare valoare. MUSCA Pot spune că astfel o să-mi verific capacităţile și dacă sunt gata să evoluez la un nivel foarte înalt. Sunt sigur că voi face faţă cu brio", a spus Maxim Bolotov.

 "Avem o oportunitate enormă ca să ne batem cu numărul 2 mondial. Într-adevăr, pentru Maxim este un examen destul de dur", a declarat antrenorul sportivului Nicanor Trocin.

"Lui Maxim îi va fi foarte greu, dar noi toţi credem în puterile lui, în voinţa lui şi sperăm că va face o luptă foarte frumoasă", a mărturisit preşedintele Federaţiei de K-1 din Moldova, Dorin Damir.

Aceasta va fi prima luptă de K-1 pe care Bolotov o va susţine peste hotarele Republicii Moldova.

Pe ringul profesionist sportivul nostru a disputat 12 dueluri în care a obţinut 10 victorii, alte 2 partide încheindu-se la egalitate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑