CSM Bucureşti - Corona 27-20. Vedetele lui Mette Klit se pregătesc pentru duelul cu HCM Bai Mare



 

**VIDEO** CSM Bucureşti - Corona 27-20. Vedetele lui Mette Klit se pregătesc pentru duelul cu HCM Bai Mare

CSM București s-a calificat în finala Ligii Naționale de handbal feminin. Echipa antrenată de Mette Klit a eliminat-o, după două meciuri, pe Corona Brașov.

Gazdele din Sala Polivalenta au avut un start fără greșeală. Rodrigues a înscris de la jumătatea terenului și CSM conducea cu 4-0. După aceea, Bogdan Burcea a cerut time-out și a reușit să schimbe temporar jocul ardelencelor.

Corona a egalat la cinci, dar revenirea a fost de scurtă durată. Handbalistele din Capitală au intrat cu un avantaj de trei goluri la pauză și s-au distanțat în startul reprizei secunde.

Adversarele au înscris un singur gol timp de 11 minute, Torstensson a ajuns la 6 reușite și CSM nu a mai putut fi oprită. A fost 27-20 pentru CSM, care se va duela pentru titlu cu HCM Baia Mare. Primul meci împotriva campioanei en-titre va fi vinerea viitoare, LIVE la Digi Sport.

Suedeza Torstenson, cu 6 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor, iar de la oaspete s-au remarcat Cristina Zamfir (7) şi Dana Pricopi (5).

Cristina Vărzaru, de la CSM Bucureşti, a declarat la finalul partidei: "Am făcut o treabă excelentă ajungând în finală, dar cred că ar fi și păcat să nu o câștigăm. Îmi doresc ca munca noastră să fie încununată cu un titlu național".

De partea cealaltă, Bogdan Burcea, antrenorul de la Corona Braşov, a declarat: "Nu am absolut niciun fel de regret față de echipa noastră, am muncit la nivelul la care am putut, am încercat să dăm o replică. Nu se poate, noi ne vedem de drumul nostru, marile echipe de finală".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑