Speranţa Nisporeni bate recordurile de vârstă. Acum are cel mai tânăr antrenor din Moldova



 

Debutanta Diviziei A, Speranţa Nisporeni bate recordurile de vârstă. După ce are cel mai tânăr preşedinte de club din ţară, echipa se poate lăuda şi cu cel mai tânăr antrenor din fotbalul moldovenesc. Este vorba despre Cristian Efros, care a ajuns pe banca tehnică a grupării din Nisporeni la doar 22 de ani.

După ce s-a lăsat de fotbal la o vârstă care alţii reuşesc să obţină performanţe uluitoare, Cristian Efros nu a stat mult pe gânduri şi a decis să meargă pe urmele tătului său, Petru. Acesta a devenit antrenor la formaţia Speranţa Nisporeni, proaspăt promovată în Divizia A.

Efros junior visează la o carieră frumoasă şi vrea să ajungă ca idolul său Jose Mourinho, care, la fel, s-a lăsat devreme de fotbal ca să se facă antrenor.

La gruparea din Nisporeni, Cristian Efros activează împreună cu tatăl său, care este director sportiv.

Speranţa se poate lăuda şi cu cel mai tânăr preşedinte din fotbalul moldovenesc. Alexandru Gardaş este cu un an mai mare decât antrenorul echipei.

Cristian Efros şi-a pus ghetele în cui în această vară după mai multe accidentări. Supranumit Efrosinhon, acesta a jucat la Beşiktaş Chişinău, FC Costuleni şi Rapid Ghidighici. În străinătate, el a mai evoluat la echipe mici din Italia, Grecia sau România.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑