Bornescu este fanul Petrolului în play-off-ul UEFA Europa League: "Se va califica mai departe!"



017 августа 2014

**Bornescu este fanul Petrolului** în play-off-ul UEFA Europa League:

Punctul luat de Rapid cu Petrolul i-a permis Stelei să devină lider în Liga I, singura echipă cu maximum de puncte după patru etape. Patru victorii consecutive în toate competiţiile aveau jucătorii lui Răzvan Lucescu până la remiza cu rapidiştii.

Joi, la Ploieşti, vine însă campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, în turul playoff-ului Europa League, iar Mircea Bornescu, fostul portar al Petrolului, este convins că prahovenii pot să ajungă în faza grupelor.

"Este o dublă foarte grea, însă sunt convins că Petrolul are valoarea, maturitatea și experiența să se califice mai departe", e convins Bornescu.

Răzvan Lucescu susține că lucrurile vor sta altfel cu Dinamo Zagreb, un adversar care nu se va baricada în defensivă, precum Rapid.

"Cu siguranță, jocul adversarului va fi diferit, unul de calitate, un adversar care va ataca, va ieși la joc, iar atunci probabil că va fi alt ritm, altă spectaculozitate", a declarat antrenorul Petrolului, completat de Ovidiu Hoban. "Sper ca pe viitor să învățăm din aceste greșeli și să nu le mai repetăm. Avem un lot numeros și sperăm să facem față pe toate planurile".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑