Gardoș era de mic pasionat de Anglia: ”A fost olimpic la engleză. Când își propunea ceva, realiza”



017 августа 2014

 

**VIDEO** Gardoș era de mic pasionat de Anglia: ”A fost olimpic la engleză. Când își propunea ceva, realiza”

 ></p><p>La Satu Mare, vestea plecării lui <strong>Florin Gardoș</strong> are o rezonanță specială. Aici s-a născut, a crescut și a învățat să joace fotbal protagonistul transferului anului în România. Traian, tatăl fostului fundaș al Stelei își aduce aminte de acești pași, precum și de obstacolele pe care le-a depășit Florin în drumul său spre Premier League.</p><p><em><strong>”De mic a fost înalt și tot creștea. Din cauza creșterii, a avut și mici probleme o perioadă, nu putea să alerge. Probabil seamănă cu bunicii, nu știu, că eu am 1,73 metri înălțime, iar el are 1,93”</strong></em>, își amintește tatăl lui Florin Gardoș, în timp ce le arată reporterilor Digi Sport terenurile pe care a început fundașul lui Southampton ”să frece mingea”: <em><strong>”Aici juca fotbal, cu băieții. Când era în liceu, o freca toată ziua pe terenul ăsta”.</strong></em></p><p>Traian Gardoș a explicat și de ce Florin a reușit să-i impresioneze pe cei de la Southampton cu nivelul său foarte bun de engleză, la primul său interviu la noua sa echipă: <em><strong>”Toată ziua se uita la desene animate, așa a și învățat engleza. După aia, mai târziu, calculatorul. La engleză a fost la olimpiadă, a luat locul 6 pe județ”</strong></em>, își amintește tatăl fundașului.</p><p><strong>CITEȘTE ȘI:</strong> <span style=VIDEO EXCLUSIV Digi Sport a fost acasă la Gardoș. Poveste din juniorat: a vrut să se lase de fotbal pentru a fi pompier!

Dacian Nastai, antrenorul lui Florin Gardoș în perioada în care acesta evolua la Someșul Satu Mare, explică, la rândul său, cum era fundașul pe vremea aceea.

”Florin a jucat șapte ani de zile aici. Nu a fost niciodată jucătorul dur, agresiv. Nu a fost genul de fundaș de care nu trece nimic. A fost și este un copil ascultător și este un jucător inteligent, în comparație cu mulți alți jucători”, susține Nastai.

Tatăl lui Florin își aduce aminte că fiul său și-a îndeplint mereu ceea ce și-a propus și spune că fotbalistul l-a sunat din avion să-i spună că se duce în Anglia.

„El, de obicei, unde și-a dorit acolo a ajuns. Și-a dorit Steaua, a ajuns la Steaua, și-a dorit Premier League, a ajuns la Premier League. M-a sunat din avion, când pleca în Anglia. Ce să zic, Florin, te pup, să semnezi, să ai succes”, a mai declarat, exclusiv pentru Digi Sport, tatăl fotbalistului lui Southampton.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑