Iordănescu este entuziasmat de cum arată Steaua: ”Gâlcă a adus profesionalism și liniște. Echipa va defila din nou și-n acest an”



017 августа 2014

 

**VIDEO** Iordănescu este entuziasmat de cum arată Steaua: ”Gâlcă a adus profesionalism și liniște. Echipa va defila din nou și-n acest an”

Iordănescu spune că Gâlcă a adus profesionalism și liniște la Steaua, că echipa joacă spectaculos, ingrediente, care alături de valoarea lotului, îi vor ajuta pe roș-albaștri, în opinia sa, să domine iar sezonul intern.

Steaua a impresionat prin maniera de joc pe care a arătat-o contra celor de la Pandurii, dar și prin cele șase goluri marcate de Claudiu Keșeru (DETALII AICI și VIDEO). Anghel Iordănescu, directorul general al FRF, este plăcut surprins de modul în care arată Steaua, are cuvinte de laudă la adresa lui Costel Gâlcă, dar spune și că ”dubla” cu Ludogorets nu va fi deloc ușoară pentru echipa noastră.

”În primul rând, trebuie felicitat Keșeru pentru că rar se întâmplă să marchezi șase goluri într-un singur meci. Mi-aduc aminte acum că, de-a lungul anilor, Hagi a mai înscris cinci goluri la un meci cu Corvinul”, a spus Iordănescu.

Chestionat dacă Steaua lui Gâlcă este schimbată față de cea a lui Reghecampf, ”Generalul” a replicat:

”Nu numai faptul că Steaua joacă, dar o face și într-o manieră spectaculoasă, câștigă. Gâlcă a adus profesionalism, a adus liniște, într-un moment greu pentru trupa din Ghencea. Sunt convins că Steaua, cu acest lot va defila din nou în acest an.”

Următorul meci al Stelei este cel cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League. Partida se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Anghel Iordănescu a vorbit în final și despre ”dubla” cu Ludogorets, dar și despre transferul lui Gardoș la Southampton.

”Sunt convins că Steaua va trece de Ludogorets, dar nu va fi un simplu meci, nu va fi așa o simplă prezență. Am văzut că Hamza marchează pentru ei, dar nu știu dacă va juca contra Stelei și nici nu cred că avem de ce să ne temem de el.

Cât despre Gardoș, este un jucător de mare valoare, care a evoluat enorm la Steaua, dar încă are nevoie de adaptare, plus că trebuie să înțeleagă că fotbalul englez e total diferit față de cel românesc”, a conchis Iordănescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑