Sergiu Buș, golgheter în Bulgaria, mesaj pentru Steaua: ”Ludogorets este vulnerabilă în apărare!”



017 августа 2014

 

**VIDEO** Sergiu Buș, golgheter în Bulgaria, mesaj pentru Steaua: ”Ludogorets este vulnerabilă în apărare!”

Buș, atacantul celor de la CSKA Sofia, crede că Ludogorets va fi un adversar foarte puternic pentru Steaua, dar mizează pe valoarea roș-albaștrilor pe care-i vrea în grupele UEFA Champions League.

Internaționalul român Sergiu Buș (21 de ani) este deja unul dintre cei mai importanți jucători de la CSKA Sofia. A marcat deja trei goluri în cinci partide disputate pentru bulgari, dintre care patru în campionat, și promite să nu se oprească aici.

Din păcate, echipa lui Buș a pierdut primul derby al sezonului, cu cei de la Ludogorets. Viitoarea adversară a Stelei din play-off s-a impus cu 2-0, al doilea gol fiind opera lui Hamza.

”A fost destul de greu, mai ales în prima repriză când noi am jucat destul de rău. Faptul că am evoluat mai mult defenisv și că i-am lăsat să joace ne-a costat scump”, a spus jucătorul nostru.

Următorul meci al Stelei este cel cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League. Partida se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Mult mai volubil a fost Buș atunci când discuția s-a mutat pe subiectul Steaua.

”Ludogorets este un adversar foarte puternic pentru Steaua. I-am simțit în teren, dar și Steaua are o echipă bună. Eu zic că pregătirea fizică va face diferența.

Am auzit și eu că fanii noștri vor ține cu Steaua, este normal, galeriile sunt înfrățite. Dar și eu voi ține cu Steaua”, a mai spus Buș.

Sergiu Buș, care a marcat deja 3 goluri în 5 partide pentru CSKA, a făcut în final și o succintă caracterizare a bulgarilor, așa după cum i-a simțit el din meciul direct.

”Pe zona de atac, sunt foarte buni, dar pe apărare cred că dacă sunt tratați cu agresivitate și cu atenție, atunci pot fi învinși”, a conchis Buș pentru Digi Sport.

Buș s-a adaptat destul de repede la Sofia, asta și pentru că acolo este coechipier cu trei fotbaliști pe care-i știe din Liga 1: portarul Stoyan Kolev, care a jucat la Oțelul, Nemanja Milisavljevic, care a jucat la FC Vaslui și Valentin Iliev, pe care-l știe de pe vremea în care evolua pentru Steaua. 

”Într-adevăr, cei trei m-au ajutat foarte mult. Mă simt foarte bine aici, mai ales că oamenii sunt extrem de prietenoși. Până la urmă, vorbim despre cel mai important club din Bulgaria, de nivelul Stelei, așa că sunt mândru că îmbrac acest tricou.

Cât despre limbă, mă descurc destul de greu. Cu latina mai merge cum mai merge, dar cu slava sunt probleme mari. Am învățat și eu dreapta, stânga”, a încheiat Buș. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑